Toni Pavić novom pjesmom “Mostarka” osvaja sve

“Ali jedna ljubav osta ispod onog starog mosta, nezaboravljena” – stihovi su novog singla Tonija Pavića čiji su čvrst ritam, upečatljiv spoj gitare i harmonike i Tonijev moćan vokal pravo glazbeno osvježenje.

Osjećajnim stihovima i izražajnoj glazbi autora Zvonimira Jerkovića i zanimljivim aranžmanom Josipa Vukoje “Mostarka” je obojena nostalgičnom notom i brzo ulazi u uho.

“Ovo je pjesma koja se pjeva u društvu, to je prvo što sam osjetio kada sam je čuo i zbog toga sam je snimio. Ambijent u kojem smo snimali spot možda najbolje govori o tome, pjesma je učinila to da ne trebamo ništa glumiti, nego samo uživati.“

“Mostarka” je drugačija od Tonijevog dosadašnjeg izričaja i zanimljivim spotom u kojem sudjeluju glumci iz serije Jure i Mate iz Livna te prekrasna triljanka Iva Banić probudit će i potaknuti osjećaje mnogih.

Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju. Samostalnu glazbenu karijeru Toni Pavić započeo je 2015. i do sada je objavio sedam singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here