Trailer novog Spidermana već ima preko 33 milijuna pregleda

Sony pictures objavio je drugi trailer za nadolazeći film Spider-Man: No Way Home, koji će biti posljednji u trilogiji koju čine Spider-Man: Homecoming i Spider-Man: Far From Home.

Radnja filma nastavlja se direktno na prethodni film u trilogiji. Kako bi nekako poništio kaos u svom životu nastao nakon što mu je na kraju Spider-Man: Far From Home otkriven identitet, Peter Parker (Tom Holland) će potražiti pomoć Doctora Strangea (Benedict Cumberbatch).

No ta odluka pokrenuti će otvaranje multiversea i dovesti razne negativce iz prijašnjih Spider-Manovih franšiza kao što su Green Goblin (Willem Dafoe), Doctor Octopus (Alfred Molina), Sandman (Thomas Haden Church), Lizard (Rhys Ifans) i Electro (Jamie Foxx). Zbog svih ovih negativaca obožavatelji se nadaju da će vidjeti i prijašnje Spider-Mane, koje su glumili Tobey Maguire i Andrew Garfield, ali oni se u traileru nisu pojavili.

“Vjerujte mi kad kažem da je to samo vrh sante leda”, rekao je glavni glumac Tom Holland, kojemu će ovo biti posljednji nastup u kostimu popularnog superjunaka, i potpirio očekivanja obožavatelja od novog filma. Jon Watts režirao je i treći film u franšizi, a u ostalim ulogama su Zendaya kao MJ, Jacob Batalon kao Ned Leeds, Marisa Tomei kao ujna May, Jon Favreau je legendarni Happy Hogan, a Benedict Wong je Wong iz filma Doctor Strange.

Spider-Man: No Way Home u kina dolazi 17. prosinca.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here