Tuttosport: Ronaldo je kršio sva pravila u Juventusu. Suigračima je prekipjelo

Juventus je prošle sezone ušao u ogromne probleme. Momčad koju je vodio Andrea Pirlo igrala je jako loše, naslov je uzeo Inter, a Cristiano Ronaldo se ovog ljeta vratio u Manchester United.

Polako se počinje odmotavati klupko oko toga što nije bilo u redu u svlačionici Stare dame. Prije nekoliko dana je Giorgio Chiellini rekao kako bi za klub bilo bolje da je Ronaldo otišao ranije, a svoje mišljenje o utjecaju Portugalca na ekipu dao je i Leonardo Bonucci.

“Njegovo prisustvo imalo je veliki utjecaj na nas. Sam trening s njime već nam je donio nešto dodatno u ekipi, ali igrači su podsvjesno počeli misliti da je njegova prisutnost dovoljna da pobjeđujemo”, rekao je stoper za The Athletic.

Čitavu situaciju dodatno je pojasnio talijanski Tuttosport, koji iznosi dosad nepoznate činjenice i probleme s portugalskim napadačem.

“Ronaldo se nije trudio u obrani i nikad se nije prilagodio momčadskom duhu. Stalno je kršio pravila u svlačionici koja su uvijek počivala na načelu jednakosti, jedinstva i poniznosti. Igrači su počeli osjećati da zakon nije za sve isti. Bilo im je dosta toga i to se vidjelo i na terenu i izvan njega”, piše talijanski list

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here