Tviterašica pitala kad je najbolje vrijeme za udaju, odgovor Dalije Orešković je-nikad

Jedna korisnica Twittera pitala je ljude koje su najbolje godine za udaju, a ispod njene objave skupilo se mnoštvo komentara. Pažnju je privukao odgovor Dalije Orešković, 44-godišnje saborske zastupnice Centra.

“Nikad”, kratko je odgovorila Dalija.

Ona nije jedina koja je izrazila takvo mišljenje o udaji u komentarima.

“Vjeruj mi nikada. Udaja je najveća prevara u povijesti čovječanstva”, “Ja nisam udana. Imam 38 godina i ne namjeravam se udavati. Ovako mi je baš lijepo. Putujem, uživam”, “Nijedne. Najbolje zaobići”, “Nikad ne miješaj dobro piće kolom i dobru vezu brakom”, “Što će ti to? Uživaj s nekim bez obvezujuće papirologije. Institucija braka je potpuno uništena”, složili su se istomišljenici.

No bilo je drugačijih mišljenja.

“18-20. Rodiš djecu dok si zdrava, mlada i poletna i sve će ti biti lako. Do 35. su već velika i možeš se posvetiti karijeri”, “Najbolje su one kada osjetiš da je ispred tebe netko tko je vrijedan toga”, “One u kojima se osjećam spremno i u kojima nađeš svoga čovjeka”, “Kad se završi faks jer ćeš prve dvije godine juriti posao, stažirati, volontirati, a već si usput podigla jedno dijete”, “Moje mišljenje je s 32 godine, ali vjerojatno je individualno”, pisali su ljudi.

Dalija je, inače, bila u braku s odvjetnikom Franom Leticom, ali razveli su se prošle godine. Jednom prilikom je rekla da ona i bivši suprug zajednički skrbe o svojim osmogodišnjim blizankama tako da su nekoliko dana u tjednu s njom, a nekoliko s ocem.

Pet godina mlađeg Franu, inače sina Slavena Letice, upoznala je u jednom odvjetničkom društvu.

“Bila je to ljubav na pogled duga tri godine. Kako je vrijeme prolazilo, privlačnost je rasla. Najprije smo, dakako, postali jako dobri prijatelji pa sam morala slušati o njegovoj tadašnjoj djevojci. Čak sam mu za jedan vikend posudila automobil da posjeti svoju tadašnju ljubav”, stoji u knjizi Crna Dalija koja je objavljena o njoj prije nekoliko godina.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here