U Argentini je drama zbog Ojede. Htio doći u Zagreb bez papira

Dinamov rekordni ulazni transfer Martina Ojede potpuno se zakomplicirao i već danima nema nikakvog pomaka po pitanju njegove realizacije.

Dinamo je odavno dogovorio sve uvjete s igračem koji iznimno želi doći u Maksimir, ali je posao stopirao njegov klub Godoy Cruz. Kako se pisalo i ranije, Godoy je prihvatio Dinamovu ponudu, dogovorena su čak i dinamika isplate transfera od 5.3 milijuna eura te svi popratni detalji, ali onda je sve stalo jer se sve strane koje polažu prava na igrača nisu mogle dogovoriti oko raspodjele odštete. Godoyu pripada 50 posto, Racingu 30, igraču 15, a ostatak se dijelio na razne agente i “investitore”. Svima njima naglo su porasli apetiti i javili su se još neki koji smatraju da im pripada dio kolača. Od tada su Ojeda, Dinamo i njegovi vlasnici u pat-poziciji.

Ojeda je bijesan zbog toga što Godoy stopira transfer i već osam dana ne trenira s prvom momčadi. Među zainteresiranim stranama traje rat oko pregovora i dogovora, a kako doznajemo, Ojeda je želio sam doputovati u Zagreb bez papira i bez dogovora oko transfera kako bi izvršio pritisak na Godoy.

U Dinamu su mirni i nemaju namjeru previše čekati da se Argentinci odluče te važu druge opcije. Jedna od njih je i Emreli iz Legije, ali i situacija se komplicira i oko njega. On samo što nije dobio čiste papire, ali se onda ispostavilo da sve nije tako jednostavno.

Momčad je u međuvremenu otišla na pripreme u Rovinj, u kojemu će danas protiv Olimpije od 14:30 igrati prvu pripremnu utakmicu.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here