U Čulama kraj Mostara nasrnuo na radnika benzinske crpke i zadao mu teške tjelesne ozljede

Radnik benzinske crpke ”Čule” u Čulama iznad Mostara, V.J. (45) završio je s teškim tjelesnim ozljedama u mostarskoj bolnici nakon što ga je sinoć u 22.20 sati udario D.M. (35), potvrđeno je u MUP-u HNŽ, doznaje Avaz.

D.M. je, kako je rečeno, bio u grupi mladića koji su došli na pumpu i zaputili se u dio objekta gdje se služi piće. Budući da su bili u vidno alkoholiziranom stanju i neprimjereno se ponašali, nakon što su zatražili piće, radnik ih je odbio poslužiti, zamolivši ih da se udalje iz objekta.

U tom trenutku je D.M. nasrnuo na V.J. i udario ga, slomivši mu jagodičnu kost kako je to utvrđeno u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar, gdje je radnik dovezen, piše Avaz.

Odmah nakon toga je obaviještena mostarska policija, koja je D.M.uhitila, a nakon uhićenja je utvrđeno da je imao 1,69 g/kg alkohola u krvi te je dežurni županijski tužitelj naredio njegovo 24-satno zadržavanje.

Također, prema njegovoj naredbi su izuzeti snimci videonadzora objekta benzinske crpke te su poduzete i druge istražne aktivnosti s ciljem točnog utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here