Udobno se smjestite i uživajte uz Netflix: Ovo su trenutno najpopularnije stvari

Prosinac je poznat kao kaos mjesec. Ako ste u školi, vjerojatno imate više ispita i zadaća i ispravaka i testova nego što li mjesec ima dana.

Ako ste student, vjerojatno pokušavate nekako preživjeti samo do praznika, da se napokon naspavate nakon svih kolokvija, međuispita i seminara. A ako radite… Brojite sekunde do onih dana koje nećete morati raditi. Mada vam je već slabo zbog svih troškova.

U svakom slučaju, u ove dane, kada nemate vremena apsolutno ni za što, uvijek postoji jedna stvar kojoj se možete okrenuti – bingewatchanje filmova i serija. Zaista, rijetko koja aktivnost toliko opušta koliko ovo. Možda zato što za sve ostalo se morate ipak malo pokrenuti, dok je ovdje dovoljno da ležite i gledate u ekran. Idila.

Najpoznatije mjesto za gledanje filmova i serija je upravo streaming platforma Netflix, koja uz pregršt filmova i serija, nudi i svoj, originalan sadržaj. Upravo s njima, Netflix donekle i diktira svjetske trendove. Kako svjetske, tako i naše, pa evo i što se ovih dana gleda u Hrvatskoj – deset trenutno najgledanijih filmova i serija.

Lost in Space
Spoiled Brats
14 Peaks: Nothing Is Impossible
A Castle For Christmas
The Power of the Dog
A Boy Called Christmas
Single All The Way
Red Notice
School of Chocolate
JoJo’s Bizarre Adventures

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here