Uhićeni Mostarci zbog pljačke ljekarne

Mostarski policajci uhitili su dvojicu razbojnika, čija su meta zadnjih dana bile ljekarne, ali i drugi objekti te se povezuju sa počinjenjem više teških krađa na području Mostara.

Kako je za Avaz potvrđeno iz MUP-a HNŽ uhićeni su K. Z. (24) i A. M. (21), obojica iz Mostara, koji će nakon kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Mostar tijekom večeri biti predani u nadležnost Tužiteljstva HNŽ.

U ruke policajaca prvi je pao K. Z., koji je uhićen u petak, nepuna tri sata nakon što je sa svojim kompanjonom opljačkao ljekarnu ”Tilia” na trgu Ivana Krndelja, dok je A. M. U subotu pronađen i uhićen. U tu ljekarnu njih dvojica su upali maskirani i uz prijetnju nožem zaposlenici, prošli iza pulta, otvorili kasu i uzeli 120 KM, nakon čega su pobjegli.

Također, njih dvojica se dovode u vezu s razbojništvom koje je po istom scenariju počinjeno zadnjih dana u dvije ljekarne ”Lupriv” u Mostaru, ali i s krađama iz IC tiskare te drugih objekata, piše Avaz.

Policiji su u otkrivanju njihovog identiteta od koristi bili snimci videonadzora sa opljačkanih objekata te su na osnovu prikupljenih operativnih saznanja u petak u gradu uočili K. Z., koji ih je nakon uhićenja odveo do mjesta gdje je bacio odjeću koju je koristio u svojim razbojničkim pohodima.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here