Una TV stiže na male ekrane

Ekipa je u niskom startu jer s programom kreću u utorak 21. prosinca. Kako najavljuju s Une TV, gledatelje očekuje jedinstven koncept regionalne televizije – sjajan program, vrhunski produkcijski standardi i najveće zvijezde.

Glazbena natjecanja, večernje i dnevne talk show emisije, reality programi, informativni i dokumentarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi – u Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru stiže jedinstven doživljaj televizijskog sadržaja, stoji u priopćenju.

U prvoj fazi emitiranja svako kućanstvo u Hrvatskoj od utorka 21. prosinca program Una televizije moći će pratiti putem specijalno kreiranih smart TV aplikacija (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) koje mogu instalirati na svojim TV uređajima.

‘Program naše medijske kuće, unatoč dozvolama za emitiranje i najavljenog programskog sadržaja, nije uvršten u ponudu nijednog kabelskog distributera u Hrvatskoj. Kako je naš strateški cilj orijentiran tehnologijama posljednje generacije, emitiranje programa nije uvjetovano samovoljom operatera, pa nam ove prepreke ne predstavljaju iznenađenje. Shvatit ćemo ih kao izazov i dodatni poticaj da u potpunosti osvojimo milijunsko gledateljstvo. Kvaliteta, relevantnost, punokrvno istraživačko novinarstvo, šarolikost programskih sadržaja i najviši produkcijski standardi – to je Una. Televizija koju ćete gledati bez treptanja!’ poručili su iz menadžmenta Una televizije.

Iza ovog projekta stoji tim od petsto najvećih medijskih profesionalaca koji su karijeru gradili u najutjecajnijim svjetskim i regionalnim medijskim kućama. Regionalne glazbene i glumačke zvijezde i poznata televizijska lica također će biti dio raznolikog i prvoklasnog programa: Harisa Džinović, Sementa Rajhard, Andrija Kuzmanović, Ivana Paradžiković, Lana Gašparac, Josip Šarić, Frano Ridjan, Maja Bajamić, Stefan Bundalo, Dejana Rosuljaš su bitan dio Unine postave.

Program će se stvarati u četiri virtualna studija u Zagrebu, Beogradu, Banjoj Luci i Sarajevu, a za potrebe snimanja izuzetno zahtjevnih show programa Una ima i dva velika studija u Zagrebu i Beogradu.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here