Velika gesta slavnog Schwarzenegger-a

Arnold Schwarzenegger nije samo akcijski junak u svojim filmovima, nego i pravi pravcati junak – glumac i bivši kalifornijski guverner, u duhu Božića pomogao je bližnjima i donirao 25 domova, malenih montažnih kuća potpuno opremljenih za život, za veterane beskućnike, prenosi Jutarnji list.

Na društvenim mrežama Arnie je objavio kako je posjetio zajednicu u Los Angelesu gdje je pomogao izgradnji “stambenih struktura za one koji su služili domovini”. Na jednoj od fotografija Schwarzenegger razgovara sa starijim muškarcem na vratima njegova novog doma, a na drugoj snima selfie s bivšim vojnicima.

“Danas sam slavio Božić malo ranije. Jer, 25 domova koje sam poklonio veteranima napokon su postavljeni na svoje mjesto u Los Angelesu. Bilo je fantastično provesti neko vrijeme s našim herojima i pozdraviti ih u njihovim novim domovima” – napisao je ‘Terminator’ i zahvalio na suradnji neprofitnoj organizaciji Village for vets koja u SAD-u skrbi za bivše američke vojnike, posebice za one siromašne i bez doma. Svaka od kućica košta 10.000 dolara.

Zahvaljujući mu na pomoći, jedan je Schwartzeneggerov pratitelj, također bivši vojnik napisao – To je božićni duh! Dati od srca, s brižnošću, razumijevanjem, dostojanstvom i poštovanjem! Svaka vam čast. Salutiram vam, gospodine!

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here