Veliko pojačanje na Maksimiru: Dinamo doveo Petra Bočkaja!

Dinamo i Osijek dogovorili su prelazak Petra Bočkaja koji je već predstavljen na Maksimiru kao novo pojačanje Modrih s kojima je potpisao višegodišnji ugovor!

– Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci – rekao je Petar po potpisu ugovora, prenosi službena stranica Dinama.

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog beka, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu HT Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asistencija, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58.

Kroz svoju karijeru prošao je i mlađe uzraste Dinama, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju.

Bočkajev sada već bivši trener Nenad Bjelica zahvalio mu je na svemu što je dao Osijeku.

– Prije svega hvala Peri Bočkaju na svemu što je pružio NK Osijeku u ovim sezonama što je bio kod nas. Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika, uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamom oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće, prenosi NK Osijek riječi trenera Bjelice.

Zahvalu navijačima Osijeka i svima u klubu uputio je i Petar Bočkaj.

– Hvala svima u klubu, od teta čistačica do predsjednika, posebno svim trenerima i suigračima. U nogometnom klubu Osijek sam proveo pet sjajnih godina, Osijek je grad u koji sam se zaljubio, ali došao je trenutak za korak naprijed. Hvala i svim navijačima koji su me bodrili i podržavali, s moje strane ovo nije zbogom nego samo doviđenja, poručio je Bočkaj.

IZVORHRT
Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here