WhatsApp od 1. studenog više neće raditi na ovim mobitelima

WhatsApp je potvrdio da će neki Android telefoni izgubiti pristup popularnoj usluzi za razmjenu poruka 1. studenog 2021.

Budući da se taj datum bliži, WhatsApp je ostavio jako malo vremena korisnicima da reagiraju.

WhatsApp od početka studenog neće moći raditi na uređajima s Androidom 4.0.4 ili starijim. Dakle, od 1.11. će vam trebati Android telefon s verzijom 4.1 ili novijom.

Međutim, kako je Android 4.1 prvi put objavljen u srpnju 2012., većina telefona već ima noviju verziju od ove. No to je loša vijest za one koji još uvijek koriste stari Android pametni telefon koji se ne može ažurirati na verziju 4.1 ili noviju. U tim slučajevima nema jednostavnog rješenja za nastavak korištenja WhatsAppa nakon što podrška službeno završi.

Ako niste sigurni u trenutačnu verziju Androida na svom pametnom telefonu, jednostavno pokrenite aplikaciju Postavke i potražite izbornik “System” ili “About”.

Ako imate pametni telefon s Androidom 4.0.4 ili starijim, trebali biste provjeriti postoji li dostupno ažuriranje za noviju verziju operativnog sustava. Iako se postupak razlikuje ovisno o proizvođaču telefona, obično postoji opcija za provjeru ažuriranja softvera unutar aplikacije Postavke na vašem pametnom telefonu.

Ako ustanovite da imate instaliranu staru verziju Androida bez dostupne nadogradnje, postoji samo jedan način da nastavite dobivati ​​pristup WhatsAppu – kupite novi telefon.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here