Xavi Simons želi napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu

Xavi Simons nesretan je u PSG-u i želi se vratiti u Barcelonu, javlja španjolski novinar Adrian Sanchez.

Godinama su u Barceloni tepali Simonsu da je najveći talent La Masije nakon Lionela Messija i vidjeli su ga kao novog Xavija u momčadi katalonskog diva. Mladi Nizozemac u La Masiji je bio osam godina, ali nije se dogovorio s katalonskim klubom o ostanku. Barcelona mu je nudila 100.000 eura godišnje plaće, a Parižani su se isprsili deset puta više i prije dvije godine pretvorili 16-godišnjaka u milijunaša.

Za Simonsovu karijeru brine se kontroverzni menadžer Mino Raiola, čiji su najpoznatiji klijenti Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović. Španjolci tvrde da se Simons nedavno javio Raioli i zatražio povratak u Barcelonu.

“Simons je rekao Raioli da se raspita o mogućnosti povratka u Barcelonu. Dobili su negativan odgovor”, navodi novinar Sanchez pa je očito da Barcelona nije oprostila Simonsu što je 2019. godine odabrao PSG radi novca. Simons je do sada upisao samo dva seniorska nastupa za PSG, i to prošle sezone, kada je odigrao ukupno 13 minuta.

Otac Xavija Simonsa bivši je nogometaš i trener te navijač Barcelone, pa mu je ime, kako se može i pretpostaviti, dao prema legendarnom Barcinu veznjaku Xaviju. Potezi Nizozemca već su godinama hit na YouTubeu, ima potpisan sponzorski ugovor s Nikeom i 3.6 milijuna pratitelja na Instagramu.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here