Barcelona dala ultimatum Dembeleu

Barcelona je izgubila strpljenje s Ousmaneom Dembeleom, otkriva katalonski Sport. Slavni klub dao je ultimatum francuskom nogometašu da do kraja listopada odgovori na ponudu za produljenje ugovora.

Smatraju da odugovlačenjem pokazuje nepoštovanje prema klubu koji ga je čekao iako je više od pola aktualnog ugovora proveo po bolnicama zbog ozljeda. Ugovor s Barcelonom ima do kraja sezone.

Barcelona od Dembelea traži da pristane na novi ugovor ako planira ostati u klubu. Ako do dogovora ne dođe, katalonski klub bi ga prodao u siječnju. Ako ne pristane otići, čekaju ga tribine jer neće biti u konkurenciji za utakmice. U Barceloni smatraju da bi to žestoko pogodilo Dembelea jer se ne bi uspio nametnuti francuskom izborniku Didieru Deschampsu da dobije poziv na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

“Dembele ljude u klubu uvjerava da želi ostati, ali do čelnika Barcelone stižu informacije o njegovim sastancima s predstavnicima Manchester Uniteda i Juventusa. Barcelona je u njega uložila ogroman novac i ne želi više gubiti strpljenje i vrijeme s njim”, tvrdi Sport.

Dembele, drugi najskuplji igrač u povijesti Barcelone, koja ga je dortmundskoj Borussiji prije četiri godine platila 135 milijuna eura, ove sezone još nije zaigrao zbog ozljeda. Za Barcelonu je dosad odigrao 118 utakmica i postigao 30 golova.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here