El Nacional: Modrić se boji da je Perezov plan izgurati ga poput Sergija Ramosa

“Luka Modrić postaje sve nestrpljiviji zbog pasivnosti Florentina Pereza po pitanju produljenja svog ugovora. Hrvatski nogometaš sjajno igra ove sezone, na razini kakvu nitko u Real Madridu nije očekivao, budući da je lani u rujnu napunio 36 godina. On smatra da je igrama zavrijedio produljenje, ali se boji da je Perezov plan s njim napraviti isto što je napravio Sergiju Ramosu.” Navodi ovo El Nacional u tekstu u kojem tvrdi da Modrić ima tri uvjeta za ostanak u klubu.

Podsjeća da je Modrić odbio ponudu milanskog Intera i da je bio svjestan koliko je pandemija utjecala na financije u klubu, pa je i pristao na smanjenje plaće i jednogodišnje produljenje. Budući da se dokazao na travnjaku, smatra da bi “Real Madrid trebao uzvratiti uslugu ponudom produljenja na dvije godine”, navodi se.

To što u klubu razmišljaju o dovođenju Kyliana Mbappea i Erlinga Halanda dokaz je financijskog oporavaka na Santiago Bernabeuu, pa onda i jedan od uvjeta njegovog ostanka u klubu. Jer, tvrdi se, osim što želi dvogodišnje produljenje suradnje, želi i kompetitivnu momčad te istaknuto mjesto u važnim utakmicama.

Tvrdnja El Nacionala u raskoraku je s onim što navode neki drugi španjolski mediji, poput novinara Asa, koji je nedavno pisao da je Modrić pristao na smanjenje primanja od 10 posto da bi produljio ugovor s klubom s kojim je dvaput bio prvak Španjolske i četiri puta osvajač Lige prvaka, ali i da je, iako je bilo već dogovoreno, klub to odlučio zanemariti. Modrić u ovoj sezoni, navodio je Edu Cornago, igra za 9.6 milijuna eura, a za toliko će igrati i nakon što produlji ugovor za dodatnih godinu dana.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here