Filip Krovinović svoj prvijenac dao današnjem suigraču

Filip Krovinović danas je zvijezda Hajduka, ali iza tog veznjaka je zanimljiva karijera. Počeo je u Zagrebu, onda je otišao u Portugal, u Rio Ave i Benficu, da bi prije Hajduka igrao u Engleskoj.

Prvi svoj gol u dresu Zagreba zabio je baš Hajduku, i to sadašnjem suigraču Lovri Kaliniću.

“Sjećam se, naravno. Žao mi je, ali zabio sam svom današnjem suigraču Kaliniću. Bilo je to na Poljudu, dobili smo 2:0, a to je bio moj prvijenac”, rekao je Krovinović za Dnevnik Nove TV, a onda se sjetio i svog drugog gola.

“Također mom današnjem suigraču Lovri. Opet mi je žao, nadam se da se to neće ponoviti”, rekao je Krovinović, koji je objasnio tko je krivac za ljubav prema Hajduku.

“Ta ljubav kreće od strica. Znači, stric je kriv. Dok smo bili mali, on je rekao mom bratu: ‘Ja znam da ste vi iz Zagreba, ali jednostavno morate navijati za Hajduk. Samo Hajduk i samo Hajduk'”, rekao je Krovinović koji je pola godine na Poljudu.

“Stvara se jedna dobra priča. Mislim da dugi niz godina nije bila takva priča oko Hajduka, oko Splita i u cijeloj Hrvatskoj oko Hajduka. Mi to osjećamo, na terenu i izvan njega i stvarno se nadam da ćemo tako nastaviti i u drugoj polusezoni.”

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here