Frankie Muniz iz serije Malcolm u sredini: Imao sam osam moždanih udara, serije se ne sjećam

Glumac Frankie Muniz, najpoznatiji po ulozi u televizijskom sitcomu Malcolm u sredini, progovorio je u intervjuu o svom zdravstvenom stanju i glasinama koje ga prate.

Muniz je gostovao u podcastu Steve-O’s Wild Ride! gdje je rekao da kruže brojne netočne informacije o njegovom zdravlju.

“Ako pretražujete moje ime, samo ćete naći priče o tome kako sam izgubio pamćenje ili da umirem od srčanog udara”, rekao je.

Ispričao je da se godinama bavio sportom i utrkama te da je doživio čak 8 moždanih udara između 2012. i 2013. godine. Dodao je i da mu smetaju česta pogrešna tumačenja njegova zdravlja jer on zapravo ima samo migrene kao posljedicu svega što mu se dogodilo.

Osvrnuo se i na svoje probleme s pamćenjem.

“Često sam znao razmišljati tijekom godina zbog čega mi je pamćenje lošije. Jedini logični razlog su potresi mozga. Ali tko se može sjetiti svakog detalja u životu? Nitko, pa niti ja”, rekao je Muniz.

Kazao je i da ponekad pogleda pokoju epizodu serije Malcolm u sredini, ali priznao je da se ne sjeća većine stvari iz tog perioda.

“Kao da to nisam ja na televiziji i to me pomalo rastužuje”, zaključio je glumac.

Muniz je prošle godine postao otac, a dijete je dobio sa suprugom Paige Price s kojom se vjenčao u veljači 2020. nakon četiri godine veze.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here