Izviđač uvjerljiv protiv Krivaje uz jedannaest golova Luke Bubala

Rukometaši Izviđač Central osiguranja su u utakmici koja se faktički igrala bez obrana uvjerljivo savladali rukometaše Krivaje iz Zavidovića. Krivaja se dobro držala u prvom poluvremenu, ali u nastavku nisu imali snage da se značajnije suprotstave raspucanim „Skautima“.

Prvi desetak minuta susreta momčadi su bile u „egalu“ (5:5, 9.minuta), da bi u 19. Izviđač imao pet golova prednosti (13:8). Do poluvremena gosti su uspjeli ublažiti prednost „Skauta“ pa se na odmor otišlo pri rezultatu 21:17.

U drugom dijelu, kako je vrijeme odmicalo, otpor gostiju je slabio dok su domaći držali visoki ritam i prednost je iz minute u minutu rasla. Na kraju je završilo s uvjerljivom pobjedom rukometaša Izviđača rezultatom 48:32.

Luka Bubalo s jedanaest pogodaka bio je nerješiva zagonetka za gostujućeg vratara. Ivano Pavlović se zaustavio na brojci od sedam golova, dok je šest postigao Filip Odak, a pet Diano Ćeško. Ivan Herceg i Haris Suljević skupili su po sedam obrana.

Kod gostiju osam golova postigao je Ismir Salkić, šest Semir Zvekić, a pet Matej Sarajlić. Al-Muhamed Omerović je „skinuo“ udarac na svoj gol.
U sljedećem,pretposljednjem kolu prvog dijela sezone Izviđač će ugostiti momčad visočke Bosne.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here