Kopić ponosan nakon rušenja West Hama: “Ovo već postaje Dinamov standard”

Željko Kopić upisao je prvu pobjedu otkako je postao trener Dinama. I to kakvu, i to gdje…

Protiv West Hama u Londonu Modri su pod Kopićevim vodstvom slavili s 1:0 i izborili nastavak natjecanja u Europskoj ligi i u veljači.

“Izuzetno sam ponosan na dečke, odigrali su jako dobru utakmicu, s jasnom idejom kako napadati i kako se braniti. Mentalno smo branili na pravi način, svima nam ova pobjeda jako znači, a naravno da najviše znači igračima jer njihova kvaliteta nikada nije ni bila upitna. Možemo sada nastaviti kvalitetno dalje raditi”, izjavio je Kopić za Arenu Sport.

“Spoznali smo da smo imali disbalans između moje ideje i naše prezentacije na prethodnoj utakmici. Spojili smo se na istoj valnoj duljini ja i igrači, izgledali smo jako dobro prvo poluvrijeme, ostavivši im malo prostora. Napravio sam neke zamjene da ostanemo stabilni prema nazad i sretan sam što smo u tome i uspjeli. Oni su radili neke adaptacije na našu postavku na poluvremenu pa sam htio brzo reagirati da ne bi došlo do neke defenzivne nestabilnosti”, iznio je trener Dinama svoja razmišljanja u pripremi, ali i tijekom same utakmice.

Na kraju je poručio:

“Prije svega sam sretan što se tiče kluba, bilo je dosta kritika u prethodnom periodu, nije bilo lagano. Svima ovo jako puno znači, to je nešto što već postaje Dinamov standard i sigurno da smo svi koji radimo i djelujemo u klubu na to izuzetno ponosni.”

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here