Ljubavna drama gradonačelnika Banja Luke: Zbog afere s pjevačicom narodne glazbe ostavila ga djevojka

Pravu ljubavnu dramu proživljava gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji je, navodno, imao aferu sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić, prenosi Nova.rs. Prema pisanju ovog portala navodnu romansu gradonačelnika i pjevačice razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić u jednoj televizijskoj emisiji, a ova spoznaja je iznenadila i razljutila Stanivukovićevu djevojku.

Čim je saznala za aferu prestala je pratiti svog dečka na Instagramu, ali zato su Draško i Tanja i dalje prijatelji na ovoj društvenoj mreži. Navodnu aferu s gradonačelnikom pjevačica narodne glazbe nije htjela komentirati i za Novu.rs je rekla kako ne želi pričati o ovoj temi:

– Ne želim ništa komentirati. Ne bih, ništa. Ni demantirati. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije. Ako bilo što izjavim, opet će to biti, znate ono – bio je prvi komentar.

Kasnije kada su je iz Telegrafa nazvali s molbom da im potvrdi aferu sa Stanivukovićem pjevačica je rekla:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja pravo sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram ići na poligraf ili ne znam ja što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, ‘sjaši Kurta, uzjaše Murta’, je li? Znači to je njezin moto u životu! To mogu reći, ali opet ne želim ni s kim biti u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto – pomalo uznemireno je izjavila Tanja.

Mediji u Srbiji objavili su i neke screenshotove iz jednog videa koji je snimljen tijekom Tanjinog koncerta i na kojem se pjevačica i gradonačelnik drže za ruke i ona ga poziva da joj se pridruži na pozornici tijekom njezinog koncerta i pitala ga je hoće li se pojaviti u njezinom spotu, a on je odogovorio potvrdno.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here