Lukaku: Nakon Intera sam htio u jedan od tri najveća kluba, a završio sam u Chelseaju

Romelu Lukaku (28) ljetos se vratio u Chelsea sedam godina nakon što je napustio taj klub. Tada je otišao za 35 milijuna eura, a sada je došao za 115 milijuna eura, kao najskuplji igrač u povijesti Chelseaja.

Nedavno je ušao u otvoreni sukob s trenerom Thomasom Tuchelom, a u velikom intervjuu za Sky Sport koji je odradio prije dva tjedna, koji je objavljen nakon sukoba, objasnio je sve detalje svog povratka u London.

Na početku je rekao kako nije bila njegova odluka da napusti Milano: “Prošlo ljeto sam pričao s upravom Intera. Tražio sam novi ugovor. Rekao sam da imam 28 godina i da želim planirati svoju budućnost u Italiji. Nažalost, Inter je rekao – ne. Ne znam je li bilo financijskih mogućnosti, ali teško sam prihvatio taj razgovor.”

“Da su tada postupili drugačije i ponudili mi ugovor, nikad ne bi otišao. Nikad, nikad, nikad. Chelsea je klub u koji sam bio zaljubljen još kao dijete i ovo je bio logičan potez nakon odlaska iz Intera”, dodao je.

“Uvijek razmišljam o Milanu. Interovi navijači su najbolji na svijetu. Volim taj grad i najbolji trenuci moje karijere su bili u Italiji. Zaljubljen sam u Italiju – Inter je u mom srcu.”

Na pitanje o tome gdje nikad ne bi mogao nastaviti karijeru odgovorio je: “U Milanu i Juventusu. Nikad, nikad, nikad. Juventus me htio i prije Intera, ali onda je Conte preuzeo Inter i htio sam mu se pridružiti. U Italiji za mene postoji samo Inter.”

Opisao je i kako je odbio Manchester City. “Dali su mi prošlo ljeto bolju ponudu od Chelseaja. Odbio sam jer nisam mogao napustiti Inter nakon samo jedne sezone. To je klub koji mi je spasio karijeru kad sam se osjećao tužno u Manchester Unitedu.”

“Postoje tri kluba za koja svi sanjaju zaigrati: Real, Barcelona i Bayern. To je jedina istina. Htio sam ići u jedan od tih klubova nakon Intera. To se nije dogodilo i rekao sam sam sebi da se mogu zamisliti samo u Chelseaju”, zaključio je belgijski napadač.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here