Milijarder Branson i njegovi milijuni u Bosni i Hercegovini

Agencija za unaprijeđenje stranih investicija u BiH (FIPA) prije nekoliko dana izabrala je 16 najznačajnijih investitora u BiH za 2020. godinu, a pored brojnih tvrtki, svoje mjesto u “zlatnih 16” našla je i tvrtka britanskog milijardera Richarda Bransona.

Naime tvrtka Virgin Pulse d.o.o. sa sjedištem u Tuzli, dio je velike svjetske grupacije Virgin čiji je osnivač milijarder Richard Branson. Osnivač tuzlanske tvrtke je Virgin Pulse Inc. iz Massachusettsa, Sjedinjenih Američkih Država, a svoj rad je započela 2018. godine.

Vremenom, Virgin Pulse je postala izuzetno značajna tvrtka na bh. tržištu, a prema podacima FIPA-e koji su objavljeni i tijekom odabira 16 najznačajnijih investitora, tuzlanska tvrtka broji 530 zaposlenih.

Također, navedeno je kako ukupna investicija do sada iznosi oko 40 milijuna KM. Inače, Virgin Pulse d.o.o. Tuzla predstavlja najveći internacionalni ured i djeluje kao čvorište za tehničku i operativnu podršku cjelokupnom poslovanju kompanije na globalnoj razini.

Među klijentima ove kompanije do sada su se našli i brojni svjetski brendovi kao što je Coca-Cola, Bank of America Corp., Boeing, Siemens, Nestle i brojni drugi.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here