Nakon četiri godine Petar Grašo ponovo u Širokom Brijegu

Nakon točno 4 godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu, ponovno će nastupiti jedan od najvećih estradnih umjetnika u Hrvatskoj, kantautor, pjevač, autor brojnih hitova koje je izveo sam ili ih je napisao za svoje kolege na sceni.

U ove četiri godine kako ga nije bilo u Širokom Brijegu, Petar je bogatiji za nekoliko novih mega hitova, među kojima je i nedavno premjerno izvedeni duet s Ninom Badrić, koji u vrlo kratkom periodu broji milijunske preglede na YouTube-u.

Grašo neumorno puni dvorane diljem regije, iza njega su brojne arene, koncertne dvorane, najljepše ljetne pozornice, jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti i nedavno održanim koncertom u Trstu u očaravajućem ambijentu ovog talijnaskog teatra. Može se pohvaliti i nagradom Cesarica Bestseller za izvođača s najvećim brojem prodanih ulaznica za koncerte.

Hercegovačka publika vjerojatno pamti 2017. kada su se Grašini koncerti u Mostaru, i to čak tri dana zaredom doslovnom rasprodali u nekoliko sati, a tadašnja publika je Grašino “osvajanje Mostara” nazvala Grašomanijom. Organizatori ističu da i ove zime očekuju velik interes za Petrov koncert, posjetitelje iz cijele BiH, ali i one iz dijaspore koji u ovo vrijeme dolaze svojim kućama.

Raduje me vratiti se u mjesta lijepih uspomena i sjećanja…Obožavam svoju hercegovačku publiku, uzajamno se volimo i zajedno ćemo pripremiti 2 sata pravog spektakla! Velike dvorane i produkcije, cijelu koncertnu atmosferu učine još euforičnijom! Pripremite se na ljubav, ples i neumorno pjevanje, poručio je Grašo.

Ulaznice za ovaj koncert danas su puštene u prodaju putem platforme Entrio.ba, a oni najbrži imat će mogućnost osigurati svoje mjesto po promotivnoj cijeni!

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here