OWC najavio najbrži SSD na svijetu, najvećeg kapaciteta

Other World Computing, prvenstveno proizvođač hardware-a za Mac i PC tehnologiju, otkrio je Accelsior 8M2, kako kažu, najbrži PCIe SSD na svijetu, najvećeg kapaciteta na svijetu.

OWC Accelsior 8M2 koristi prednosti ukupnog propusnog opsega najnovije PCIe tehnologije isporučujući velike brzine do 26.000 MB/s. Postoji ukupno osam NVMe M.2 SSD slotova, od kojih svaki može raditi na svojim x4 trakama protoka podataka preko PCIe 4.0 x16 arhitekture trake. Disk nudi do 64TB prostora, piše Digital Trends.

Zbog vrhunskih specifikacija, distribucija toplote je uzeta u obzir tijekom razvoja Accelsior 8M2. Konkretno, tihi ventilator za hlađenje je ugrađen u aluminijski toplotni štit.

„Uvijek pokušavamo dovesti tehnologiju do krajnjih granica, a OWC Accelsior 8M2 se može sažeti u jednu definitivnu rečenicu“, rekao je Lari O’Konor, izvršni direktor i osnivač OWC-a. „To je najbrži PCIe SSD sa najvećim kapacitetom u galaksiji.“
Osim potrošača, OWC je također lansirao SSD imajući na umu druge industrije. Accelsior 8M2 osigurava protok podataka sa malim kašnjenjem koji je neophodan za računalne aplikacije kao što su industrijska automatizacija, pametni gradski ekosustavi i pametna maloprodajna rješenja.

OWC je istakao kako se 60 posto profesionalaca za pohranu oslanja na NVMe SSD za obradu velikih skupova podataka. U tom cilju, kaže se da bi mogućnosti Accelsior 8M2 trebalo da ga udobno odvoje od konkurencije u pogledu CPU-a i GPU-a koji rukuju velikim količinama podataka pri do sada najvećim brzinama.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here