Piatti: Budimo do kraja jasni, Đoković bez cjepiva može na samo jedan Grand Slam

Novak Đoković nije s ostatkom srpske momčadi na ATP kupu u Sydneyju i još uvijek nije poznato hoće li nastupiti na Australian Openu. Taj turnir je osvojio rekordnih devet puta, ali uvjet za nastup u Melbourneu 2022. je cijepljenost, a Đoković još uvijek nije rekao je li to napravio.

Riccardo Piatti, priznati talijanski stručnjak koji je u trenerskoj karijeri vodio neke od najboljih tenisača svijeta, među njima i Ivana Ljubičića do trećeg mjesta ATP-ove ljestvice, ali i surađivao s Đokovićem 2005./06., osvrnuo se na tu činjenicu.

“Njegov dolazak ili odsustvo drastično mijenjaju turnir. Budimo do kraja jasni, bez cjepiva on može igrati samo u Europi, a ono se traži i za nastupe u Engleskoj. Nole može igrati samo na jednom Grand Slamu, Roland Garrosu”, rekao je Piatti.

Piatti i Đoković kratko su surađivali jer je srpski tenisač htio da mu se on u potpunosti posveti. Piatti, objasnio je to nedavno, nije bio spreman na takvo što. I to unatoč tome što je tada smatrao, a rekao je to 2011. godine, da će Đoković biti tenisač koji će biti rame uz rame s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Piatti, koji je vodio i Bornu Ćorića, sad trenira Jannika Sinnera.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here