Posušani su u Katru, a s njima i posuška zastava

Navikli smo viđati posušku zastavu na različtim stadionima diljem svijeta pa tako ni Katar nije bio izuzetak. Zahvaljući posuškim entuzijastima, ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, zaviorila se posuška zastava na otvorenju Svjetsko nogometnog prvenstva 2022. godine. Kako pričaju naši sugovornici, temperature su oko 30 stupnjeva celzijusa ali je vlažnost dosta velika.

Piva i ostaloga alkohola nema na puno mjesta, a ondje gdje ima cijena je paprena. Otprilike 25 konvertibilnih maraka. Cijene hrane su kao i kod nas, a taxi je znatno jeftiniji jer je cijena litre goriva oko pola marke.

Posušani su zadovoljni organizacijom. Za državu Katar ističu kako je bez kriminala, a hvale urednost i čistoću, prenosi Posušje.info.

Stanovnici su, navode, ljubazni i svi se žele slikati sa kockicama i našim zastavama.

Kako saznaje portal posušje.info, na Svjetskom prvenstvu u Kataru trebalo bi biti oko 40 Posušana, a dolaze iz svih krajeva svijeta.

Nadamo se da ovaj put nećemo biti drugi nego prvi i postati svjetski prvaci, optimistična je ova posuška ekipa. Željama se pridržuje i uredništvo portala posušje.info, a vjerujemo i svi naši čitatelji.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here