Pred azilom transparent “Đokoviću od**bi”. Policija spriječila mogući sukob

Izbio je sukob ispred prihvatilišta u Melbourneu u kojem se jučer Novak Đoković pridružio desecima migranata. Njih australske vlasti drže unutra već godinama, nakon što su im odbijeni zahtjevi za azil.

Zato već dugo ispred derutnog hotela prosvjeduju pristalice migranata, koji na fasadi objekta pišu o nehumanim uvjetima i postupanju prema onima koji su unutra. Nakon što je dolazak Novaka Đokovića u derutni hotel u kojem su zaboravljeni ljudi na njega skrenuo pažnju cijelog svijeta te pred objekt doveo brojne srpske navijače, pristalice migranata su se naljutili.

Pred hotelom su se pojavili s transparentima “Izbjeglice su dobrodošle, Đoković nije” “Đokoviću odjebi, oslobodite izbeglice” i “Hoćete li zaboraviti naše prijatelje kada Đoković ode svojim privatnim avionom?”

Srpski navijači, koji na pravoslavni Božić posebno zdušno bdiju pred zgradom u kojoj je “zatočen” njihov idol, na ovo su se razljutili i krenuli prema onima koji su nosili transparente. Fizički obračun spriječila je policija.

Podsjećamo, Đoković je jučer prebačen u karantenski smještaj dok čeka odluku suda australske države Viktorije na žalbu koju su njegovi odvjetnici podnijeli zbog odbijanja Đokovićevog zahtjeva za vizu te njegove deportacije iz zemlje.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here