Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Note – Prve fotografije

Naslov je možda mala navlakuša jer se ne radi o pravim uređajima, već o njihovim maketama čija je svrha pripomoć u proizvodnji dodatne opreme, npr. maskica i zaštitnih folija, kako bi bile spremne uoči početka prodaje. Ipak, makete su u ovakvim slučajevima vjerne i ne treba sumnjati u njihovu autentičnost niti činjenicu da su izgledom i dimenzijama identične pravim uređajima.

Dakle, pred nama su redom: Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Note. Ovaj potonji naziv još je uvijek u fazi špekulacija, a navodno bi trebao zamijeniti oznaku „Ultra“.

Razlog tome je dodavanje S-Pen olovke u kućište, čime su S i Note serija sada objedinjene. No ipak, ako pogledamo malo pažljivije, vidjet ćemo da dva manja modela donose sada već tradicionalni S dizajn, dakle sa zaobljenim kutovima, dok je Ultra/Note prilično četvrtast, dakle baš kao što je to nekad bio – Note. Posljednji kojeg je Samsung predstavio bio je Galaxy Note 20 Ultra, a ove godine ga je u izvjesnom smislu zamijenio novi Fold.

Ne treba sumnjati da će novi S22 Note imati osiguran uspjeh na tržištu, i mnogima će zapravo olakšati izbor jer će sada S serija u start donijeti sve ono što bi Note inače donio najesen.

Službeno predstavljanje se očekuje u veljači sljedeće godine, a nedugo zatim i početak prodaje.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here