U prometnoj nesreći u Posušju smrtno stradala jedna osoba

Mlađi muškarac poginuo je u prometnoj nesreći koja se u četvrtak navečer dogodila u mjestu Broćanac kod Posušja.

Sinoć u 23:10 sati u mjestu Broćanac dogodila se prometna nesreća samoslijetanja vozila s većom materijalnom štetom u kojoj je smrtno stradao J.B. (2002.), potvrdila je za portal Jabuka.tv glasnogovornica MUP-a ŽZH Martina Medić.

O prometnoj nesreći oglasilo se i Županijsko tužiteljstvo ŽZH.

Dana 18.05.2023. godine u noćnim satima PU Posušje je obavijestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da se u mjestu Broćanac, općina Posušje dogodila prometna nezgoda kojom prilikom je došlo do samoslijetanja vozila marke „Mercedes.“

Na licu mjesta preminuo vozač istog vozila J.B. (rođen 2002. godine) iz Posušja, dok je suvozač istog vozila B.J. (rođen 1996. godine) iz Posušja, zadobio tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja, a koji je vozilom HMP Dom zdravlja Posušje prevezen u CUM SKB Mostar na daljnje liječenje.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje i izuzele predmetno vozilo radi potrebnih daljnjih vještačenja, dok će se na tijelu preminulog po nalogu tužitelja izvršiti obdukcija dana 20.05.2023. godine.

U predmetu će se nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nezgode, stoji u priopćenju Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here