Zatvaranje ulice zbog Adventa u Ljubuškom

Turistička zajednica Grada Ljubuškog i Grad Ljubuški zajedno sa JP ”Parkovi” d.o.o. Ljubuški i JU Kulturno športskim centrom Ljubuški organiziraju manifestaciju ”Advent u Ljubuškom”.

Manifestacija će se održati u vremenskom razdoblju od 03. prosinca 2022. do 03. siječnja 2023. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, zbog čega će dio interne prometnice unutar Trga dr. Franje Tuđmana biti zatvoren za promet od 25. studenoga 2022. godine, i to:

.od križanja interne prometnice sa Ulicom Hrvatskih branitelja (od Mjenjačnice Euro) i dalje zapadno

-do križanja interne prometnice sa sjevernim (izlaz od gradske tržnice) i južnim (izlaz sa gradskog parkinga) prilazom Trga dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Zona na kojoj će se održavati predviđena manifestacija biti će obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom uz nadzor Policijske uprave Ljubuški koja će poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i propise.

Molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje, te da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa uz korištenje alternativnih pravaca, navodi se u priopćenju Službe za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here