Zdravko Mamić: Ja sam kupio Bočkaja! Dok živim, Hajduk neće biti prvi

Dinamovi navijači pod bor su na Badnjak dobili lijepi božićni poklon. Petar Bočkaj postao je novi igrač kluba s Maksimira, a transfer je, tako se pohvalio, osigurao Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, prenose 24sata.hr.

Mamić je bio u veselom društvu kojemu je dan ranije otkrio da je on kupio Bočkaja. Istovremeno je hvalio Hajdukove navijače govoreći da su najbolji na svijetu, uz dodatak da Hajduk neće biti prvak dok je on živ.

“Dok smo se svi skupa veselili, ja sam radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja. Ali, to je samo početak” – rekao je razdragani Mamić, pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Ovime je Mamić valjda htio pokazati tko i dalje vuče i drži uzde u Dinamu iz kojeg se nisu oglasili po tom pitanju. Iako hrvatski prvak nije objavio detalje transfera, spominje se cifra od tri milijuna eura.

Sve je, međutim, jako razljutilo sve navijače Osijeka, a kojima se obratio trener Nenad Bjelica.

“Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja… Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će im biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača” – poručio je Bjelica.

Latest news
Najnovije vijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here